Femisol® - Welzijn in de menopauze. Sluit u aan bij duizenden tevreden klanten.
Bestellen >

Veel gestelde vragen

 • Wat is de menopauze?

  De menopauze is een natuurlijk onderdeel van veroudering waar elke vrouw doorheen gaat. Het is geen ziekte of problematische aandoening. Door de afname van hormonen en verstoorde balans is dit een periode van emotionele en fysieke veranderingen. Meestal omvatten deze veranderingen gewichtstoename, nachtelijk zweten en slapeloosheid, opvliegers, stemmingswisselingen en ongemak, weinig energie, weinig zin in seks en veranderingen in het fysieke uiterlijk. De afname van de oestrogeenspiegels verandert namelijk de structuur en elasticiteit van huid, haar, nagels en botten.

 • Hoe werkt Femisol?

  Femisol® is een voedingssupplement dat de optimale combinatie van vitamines en mineralen bevat, waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan de regulering van hormonale activiteit (vitamine B6), vermoeidheid helpen verminderen (vitamine B6 en C), bijdragen aan een normale psychologische functie (vitamine B6 en C), en behoud van gezonde botten, tanden, haar en huid (vitamine D en zink). Het is bedoeld voor vrouwen die de symptomen van de menopauze willen verlichten en zich beter willen voelen.

  De belangrijkste reden voor een slecht humeur en negatieve gevoelens die bij de menopauze gepaard gaan is een beschadigd hormonaal evenwicht, wat een aanzienlijke impact heeft op de gezondheid en een goed humeur. Nadat een vrouw 40 is geworden, begint de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. in haar lichaam te dalen. Het is cruciaal om het lichaam te helpen de hormonale balans te herstellen, wat belangrijk is voor een goed en gezond gevoel. Daarom is B6 een van de belangrijkste componenten van Femisol, omdat bewezen is dat het bijdraagt aan de regulering van hormonale activiteit.

 • Voor wie is Femisol bedoeld?

  Het wordt aanbevolen voor vrouwen in de menopauze, die de symptomen van de menopauze willen verlichten. Het wordt aanbevolen voor alle vrouwen die last hebben van opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen en prikkelbaarheid, slapeloosheid en vermoeidheid, een verlaagd libido en andere symptomen van de menopauze, die verband houden met verlies van collageen en oestrogeen in huid, haar, nagels en botten.

 • Wat is het belangrijkste voordeel van het voedingssupplement Femisol?

  Het grote voordeel van het voedingssupplement Femisol is dat het een vrouw als geheel neemt en haar door de moeilijke levensfase heen helpt. Het is een periode van hormonale schommelingen, stemmingswisselingen en fysieke veranderingen van de huid, haren en nagels. Dit leidt vaak tot een slecht humeur en een laag zelfbeeld. Femisol wordt in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen (GMP- en ISO-certificaten).

  BETER VOELEN:

  • Normale psychologische functie en werking van het zenuwstelsel (vitamine B6, koper en C)
  • Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem (vitamine B6, D, koper en C)
  • Vermindert vermoeidheid en (vermoeidheid (vitamine B6 in C)
  • Helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress (koper en vitamine B6)

  HORMONALE ACTIVITEIT:

  • Reguleert de hormonale activiteit (vitamine B6)

  IMPACT OP FYSIEKE UITSTRALING:

  • Draagt bij aan de vorming van collageen voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid en tanden (vitamine C)
  • Helpt botten, haar, nagels en huid gezond te houden (zink)
  • Draagt bij aan het behoud van normaal zicht (zink)

 • Bevat het product synthetische hormonen?

  Nee, Femisol is een natuurlijk voedingssupplement en bevat geen synthetische hormonen. Het belangrijkste bestanddeel zijn de isoflavonen van rode klaver (fyto-oestrogeen), dat bekend staat om zijn positieve effecten bij menopauzeklachten en dat wordt gebruikt voor de natuurlijke behandeling van menopauzeklachten. Fyto-oestrogenen zijn stoffen die het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen imiteren omdat hun chemische structuur sterk lijkt op die van oestrogeen uit het lichaam, of ze reguleren de functie van endogene oestrogenen, meestal door zich te binden aan oestrogeenreceptoren, waardoor ze bijdragen aan een hormonale balans. Omdat het product natuurlijke ingrediënten bevat die zwakker in hun functie zijn, is de minimaal aanbevolen gebruiksduur 3 maanden.

 • Wanneer kan ik Femisol gaan gebruiken?

  U kunt het product gaan gebruiken zodra u voelt dat uw lichaam overgaat op climacteric. De eerste tekenen zijn een onregelmatige menstruatie, stemmingswisselingen, slecht humeur, opvliegers, nachtelijk zweten, slapeloosheid enz. We raden aan Femisol minimaal 3 maanden te gebruiken. Neem twee capsules per dag, één 's morgens en' s middags of 's avonds.

 • Zal Femisol helpen tegen opvliegers?

  Ja, opvliegers gevolgd door roodheid kunnen enkele seconden of enkele minuten duren en het gevolg zijn van een veranderde hormonale balans. Vitamine B6. en een combinatie van masa en isoflavonen van rode klaver hebben een positief effect op de hormonale balans.

 • Is Femisol een hoogwaardig voedingssupplement?

  Ja, de producten worden gemaakt in Duitsland, in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen (ISO 9001:2008, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024) en gecontroleerd door interne en externe audit. De fabrikant zet zich in om alleen hoogwaardige producten van gecontroleerde en veilige ingrediënten te maken. Femisol bevat geen synthetische hormonen en is ook geschikt voor veganisten.

 • Wat is de aanbevolen consumptieperiode van Femisol?

  Om optimale resultaten te behalen adviseren wij u het voedingssupplement Femisol minimaal 3 maanden te consumeren. Het bevat natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor langdurig gebruik zonder bijwerkingen.

 • Hoe snel kan ik de eerste resultaten verwachten?

  De eerste veranderingen kunt u al na een paar weken gebruik verwachten, anders is de minimaal aanbevolen gebruiksduur drie maanden.

 • Kan ik vóór de menopauze met Femisol beginnen?

  Ja, u kunt Femisol gaan gebruiken zodra u onregelmatige menstruatie en andere symptomen ervaart die kenmerkend zijn voor de pre-menopauze of de menopauze.

 • Mag ik Femisol innemen na de menopauze?

  Ja, vanwege het gehalte aan vitamines, mineralen en kruiden is het ook geschikt voor de periode na de menopauze, wanneer vrouwen problemen ervaren die verband houden met veranderde hoeveelheden oestrogeen in het lichaam. Enkele jaren na de menopauze krijgen vrouwen vaak problemen met hart- en vaatziekten, osteoporose en gewichtstoename.

 • Kan Femisol helpen bij het stimuleren van het libido (seksuele drift) tijdens de menopauze?

  Ja, Femisol combineert twee ingrediënten, die, zoals uit onderzoeksresultaten blijkt, positieve effecten hebben op het libido. Vanwege het gehalte aan natuurlijk oestrogeen staat rode klaver, bekend om zijn positieve effecten op een sterker seksueel verlangen, het behandelt ook erectiestoornissen en vruchtbaarheidsproblemen. Maca staat bekend om zijn positieve effecten op de vruchtbaarheid, het helpt de stemming te verbeteren en het libido te stimuleren.

 • Moet ik daarnaast nog andere vitamines nemen?

  Nee, het voedingssupplement Femisol bevat een optimale combinatie van vitamines en mineralen die al lange tijd worden gebruikt voor de behandeling van menopauzeklachten. Het gebruik van andere voedingssupplementen met vergelijkbare ingrediënten of functies wordt niet aanbevolen om de dagelijkse dosis niet te overschrijden.

 • Voor wie is Femisol bedoeld?

  Het wordt aanbevolen voor vrouwen om menopauzeklachten te verlichten, zich beter te voelen en een mooiere huid, haar en nagels te krijgen. Femisol is een voedingssupplement, bedoeld voor vrouwen in de menopauze of net daarvoor (de overgang) en minimaal 40 jaar oud. Femisol is geschikt voor vegetariërs en veganisten, het bevat geen dierlijke ingrediënten.

 • Hoe wordt Femisol toegediend?

  Neem twee capsules per dag, één 's morgens, één' s avonds, met vloeistof. We raden u aan om het minimaal 3 maanden te gebruiken.

 • Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van rode klaver?

  Rode klaver is rijk aan isoflavonen en wordt vaak gebruikt als kruid voor de natuurlijke behandeling van symptomen van de menopauze. Fyto-oestrogenen zijn natuurlijke stoffen waarvan de chemische structuur vergelijkbaar is met die van vrouwelijke geslachtshormonen en die de functie van endogene oestrogenen imiteren of reguleren. Ze hebben een zwakker effect dan het natuurlijke oestrogeen, ze worden veel sneller afgebroken en worden niet in weefsels opgeslagen. Een van de belangrijkste bronnen van fyto-oestrogenen is rode klaver (Trifolium pratense). Het extract van rode klaver is zelfs een van de hoofdingrediënten van het voedingssupplement Femisol.

 • Hoe lang duurt de menopauze?

  Bij de meeste vrouwen duurt de menopauze ongeveer vijf tot tien jaar. Aangezien de levensverwachting blijft toenemen en vrouwen de neiging hebben om ongeveer 85 jaar te leven, betekent de menopauze zeker niet het einde, maar slechts een overgang naar een meer volwassen periode. In deze periode is het erg belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt, dat u zich goed voelt en van het leven geniet. Verder moet ook aandacht worden besteed aan een gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende hydratatie, rust en geestelijke gezondheidszorg.

All rights reserved; 2012 - 2024
Production: MMstudio
close Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen.

Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.
(More information)

Accepteren, Cookies?
OK