We verzenden de bestellingen nog steeds! Blijf veilig
Bestellen >
Icon FemisolFemisol
Femisol® is een voedingssupplement dat een combinatie van vitaminen en mineralen, waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan de regulatie van hormonale activiteit (vitamine B6), helpen bij het verminderen van vermoeidheid, moeheid (vitamine B6 en C) bijdragen aan normale psychologische functie (vitamine B6 en C) en behoud gezonde botten, haren en huid (vitamine D en zink).

Het wordt aangeraden aan vrouwen om symptomen van de menopauze te verlichten (opvliegers, slapeloosheid, stemmingswisselingen enz.) om zich beter te voelen en om een beter uitziende huid, haar en nagels te hebben.

Femisol is de juiste keuze voor vrouwen die symptomen van de menopauze ervaren en die zich beter willen voelen. Voor uzelf zorgen is een volwassen beslissing.

De belangrijkste voordelen van Femisol:
 • Draagt bij aan de regulering van hormonale activiteit in de menopauze,
 • Zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen en kruiden om symptomen van de menopauze te verlichten,
 • Beïnvloed ook de normale psychologische functie en zenuwstelsel,
 • Invloed op welzijn, (minder vermoeid en sterker immuunsysteem),
 • Helpt botten, nagels, huid en haar gezond te blijven,
 • Bevat maca,
 • Verkrijgbaar zonder recept,
 • Natuurlijk voedingssupplement,
 • Gemaakt in Duitsland in overeenstemming met GMP standaarden.

Het voedingssupplement Femisol bevat enkel hoogste kwaliteit ingrediënten. Gemaakt in Duitsland, in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsstandaarden (ISO 9001:2008, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024) en gecontroleerd door interne en externe audit.Gemaakt in Duitsland

Het woord menopauze stamt van het Griekse woord menos, wat maand en pauze, betekent, wat stoppen betekent. Het is een natuurlijk proces voor elke vrouw, wanneer ze een bepaalde leeftijd bereikt. Hoewel dit een natuurlijk proces is wat elke vrouw meemaakt, ervaart iedereen het op haar eigen manier. Dit is een periode wanneer de afname van oestrogene hormonen in het lichaam een vermindering van seks hormonen veroorzaakt. Als resultaat voeren de eierstokken hun functie niet meer uit, dat wil zeggen, ze produceren geen eitjes meer en een vrouw komtin de menopauze. Het is de afname in hormonen die verantwoordelijk is voor alle veranderingen in stemmingen, gevoelens en fysieke uiterlijk.

Hormonale balans is belangrijk omdat het zorgt dat u zich beter voelt.

Als u Femisol kiest, kiest u ook voor:
 • een betere levenskwaliteit in de menopauze
 • meer energie en betere stemming
 • gezondere huid, haren en botten
 • kwalitatief natuurlijk voedingssupplement

Menopauze is een fysiologisch proces, geen ziekte. Het kan een periode zijn voor nieuwe starts en welzijn.


 
Juiste combinatie van vitaminen en mineralen die bewezen hebben bij te dragen aan:
 • Regulering van hormonale activiteit (vitamine B6)
  Hormonale balans is erg belangrijk voor het welzijn en vitamine B6 helpt hormonen op een natuurlijke manier te reguleren.
 • Algeheel welzijn en normale fysiologische functie (vitaminen B6 en C)
  Een sleutelrol is weggelegd door vitamine B6 en vitamine C, die bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid en bijdragen aan de normale functie van het immuun en psychologische systeem. In een periode van veranderingen is het erg belangrijk om psychologische gezondheid te behouden.
 • Houd botten, nagels, huid en haar gezond (vitaminen D3, C en zink)
  Een daling in hormonen heeft ook invloed op het uiterlijk. Onze huid wordt gewoonlijk droger, rimpels zijn duidelijker en haar wordt dunner en zwakker. De daling in oestrogeen is ook te zien in botdichtheidsverlies na de leeftijd van 50 jaar. Als resultaat ervaren vrouwen de tekenen van osteoporose, wat leidt tot rugpijn, slechte houding en meer gebroken botten.

Femisol bevat ook traditionele kruiden maca, rode klaver en ginseng, die een lange geschiedenis hebben van het verminderen van symptomen van de menopauze.De meest voorkomende symptomen van de menopauze omvatten:
 • Begin van opvliegers en/of nachtelijk zweten,
 • Niet goed voelen (vermoeidheid, slapeloosheid, uitputting, geïrriteerdheid en stemmingswisselingen), nespečnost, depresija
 • Vergeetachtigheid, problemen met concentratie,
 • Vaginale droogheid, lager libido, pijn tijdens de gemeenschap, vaker vaginale infecties,
 • Urine-incontinentie of vocht verlies, vaker plassen, urineweginfecties,
 • Depressie, hoofdpijnen, snelle stemmingswisselingen,
 • Gewichtstoename.
 • Verouderd uiterlijk in huid, haar (broze nagels, diepe rimpels, doffe huid en dun haar)

Menopauze is een normaal, fysiologisch, onontkoombaar verouderingsproces en geen ziekte. Voor de meeste vrouwen is de menopauze een periode van veranderingen, een periode waar hormonen met hun emoties spelen. Vrouwen voelen zich vaak verloren, melancholiek, niet begrepen, ze hebben problemen met het geheugen en concentratie, stemmingswisselingen, opvliegers, urine-incontinentie en veranderingen in het fysieke uiterlijk. Huid en haar verliezen hun elasticiteit, gloed en volume.

Hoe kunnen we onszelf helpen in de menopauze?
Allereerst, maak gebruik van eenvoudige en gezonde manieren om uzelf te helpen. Dit omvat een gezond dieet, regelmatig bewegen, voldoende rust en slaap, veel water en naar uzelf luisteren. Voor uzelf zorgen is een volwassen beslissing.

Maar soms is dit niet genoeg en de symptomen zelf zijn zo intens dat ze ons leven serieus beïnvloeden. Dit kan bijvoorbeeld slapeloosheid inhouden, die lange tijd aanhoudt en nachtelijk zweten, regelmatige opvliegers, snelle stemmingswisselingen enz. In deze gevallen, kunnen we kiezen voor de hormoonvervangende therapie, wat door uw gynaecoloog voorgeschreven kan worden na een uitgebreid onderzoek. Vanwege verschillende mogelijke complicaties (risico op hart- en vaatziekten, kans op borstkanker en gastro-intestinale kanker enz.), zijn hormoontherapieën geen oplossing voor iedereen en zijn geen oplossing voor de lange termijn.

Natuurlijke behandeling
Het meest onderzocht zijn de fyto-oestrogenen. wat natuurlijke substanties in chemische structuur overeenkomen met de vrouwelijke sekshormonen, die de acties van endogene oestrogenen nabootsen en zijn nog veilig in gebruik. Ze hebben een zwakker effect dan natuurlijk oestrogeen, breken sneller af en worden niet in weefsels opgeslagen. Een belangrijke bron van fyto-oestrogenen is rode klaver (Trifolium pratense), wat ook een van de belangrijkste ingrediënten is van Femisol.

Overzicht van vitaminen en mineralen en hun functies volgens EFSA:

menopavzaVitamine B6 draagt bij aan normale fysiologische activiteit, verminderen van vermoeidheid en moeheid, draagt bij aan de regulering van hormonale activiteit en het functioneren van het immuunsysteem.
menopavzaVitamine D3 draagt bij aan gezonde botten, tanden en spieren en draagt bij aan het functioneren van het immuunsysteem.
menopavzaVitamine C draagt bij aan het functioneren van het zenuwstelsel, aan normale psychologische functies, vermindering van vermoeidheid en moeheid en speelt een belangrijke rol in de vorming van collageen voor de normale functie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid en tanden. Het beschermt cellen ook tegen oxidatieve stress.

femisolZink draagt bij aan gezonde botten, haar, nagels, huid en gezichtsvermogen, en het helpt cellen ook te beschermen tegen oxidatieve stress.
menopavza
Koper
draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem en beschermt cellen tegen oxidatieve stress.


Inhoud van dagelijkse dosis% VRW*
Rode klaver extract/500 mg/
Isoflavon40 mg/
Maca wortel extract400 mg/
Ginseng extract100 mg/
Vitamine C100 mg125 %
Zink10 mg100 %
Koper1,25 mg125 %
Vitamine B61,2 mg86 %
Vitamine D310 mcg50 %
% VRW* = Voedingsreferentiewaarde
/ = geen gegevens over VRW

Andere ingrediënten: Microkristallijne cellulose (E460), Magnesium stearaat (plantextract) E570

Dagelijkse dosis: 2 capsules
Aantal dagelijkse doses in de verpakking: 30

Rode klaver (Trifolium pretense)simptomi menopavze


Rode klaver is rijk aan isoflavonen en het is al lang bekend als het meest voorkomende kruid voor het op natuurlijke wijze verlichten van menopauzeklachten. Verder heeft het een positief effect op de verbetering van de botmineraaldichtheid en minimaliseert het het risico op hartgerelateerde problemen, zoals hoog cholesterol en hoge bloeddruk.

Isoflavonen van rode klaver werken in het lichaam op dezelfde manier als het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen. Het natuurlijke oestrogeengehalte bij vrouwen daalt tijdens de menopauze en isoflavonen helpen deze verandering te verlichten. De hormonale balans is erg belangrijk om u goed te voelen. De basiscomponenten van het voedingssupplement Femisol zijn isoflavonen van rode klaver en vitamine B6, die bijdragen aan de regulering van hormonale activiteit.

Onderzoek heeft aangetoond dat rode klaver voor de meeste mensen veilig is en relatief snel werkt. omdat het binnen enkele weken na gebruik de symptomen van de menopauze verlicht en een positieve invloed heeft op de gezondheid van de hoofdhuid, haar, huid, libido, stemming, slaap en energie. Voor optimale resultaten raden wij u aan het voedingssupplement Femisol minimaal 3 maanden te gebruiken.


 

Maca (Maca wortel extract)menopavza


Maca is een medicinale plant die helpt bij het oplossen van veel gezondheidsproblemen van de moderne man. In Peru (de Andes), waar maca groeit, wordt het traditioneel gebruikt in de voeding en wordt het al 2000 jaar in de volksgeneeskunde gebruikt.

Uit onderzoek is gebleken dat maca een bijzonder sterk effect heeft op de activiteit van hormonen die de werking van de hypofyse reguleren, die de activiteit van het hele menselijke hormonale systeem reguleert. Maca draagt bij aan de evenwichtige hormonale activiteit en heeft de volgende positieve effecten: het verhoogt het libido, verhoogt de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen, reguleert de menstruatiecyclus en PMS-symptomen, en krikt de levenskracht op.


 

Ginseng (Panax Ginseng)menopavza


Ginseng wordt al eeuwenlang in Azië en Noord-Amerika gebruikt. Veel mensen gebruiken het om cognitieve functies, concentratie, geheugen en fysiek uithoudingsvermogen te verbeteren. Het wordt ook gebruikt om depressie, angst en chronische vermoeidheid te bestrijden. Het is bekend dat ginseng het immuunsysteem versterkt.

Meer over onderzoeken

Hoe te gebruikene:


Neem tweemaal daags één capsule met 2 dl water, na de maaltijd. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Niet gebruiken met andere vruchtbaarheidssupplementen. Alleen voor oraal gebruik. Niet combineren met andere voedingssupplementen of medicijnen. Als de zwangerschap is bevestigd, stop dan met het innemen van de capsules.

Voor optimale resultaten, neem FertilUp voor vrouwen gedurende ten minste 3 maanden of totdat de zwangerschap is bevestigd.
 
Het gehalte van 60 capsules is voldoende voor 30 dagen

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid of dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gebalanceerde en gevarieerde voeding. Hou uit de buurt van kinderen. Bescherm tegen vocht en licht en houd de temperatuur tot 25 ° C. Het serienummer en de houdbaarheidsdatum staan op de verpakking.
menopavza"Mijn man kocht de pillen voor mij en toen realiseerde ik me dat ik thuis echt verschrikkelijk ben. Nu gebruik ik ze nu zes maanden en ik voel me beter, het meest opvallende verschil zit in opvliegers die vrijwel niet meer voorkomen, ik slaap veel beter en voel me beter, omdat ik veel minder stemmingswisselingen en migraine ervaar. Ik heb ook een verandering in mijn huid opgemerkt, het lijkt erop dat het wat van zijn glans terug heeft gekregen. Soms moeten we toegeven dat we hulp nodig hebben, omdat hormonen ons echt parten kunnen spelen. Ik vind het leuk dat het natuurlijke hormonen bevat en ik maak me geen zorgen dat ik mijn gezondheid op enigerlei wijze in gevaar breng. " T.V., 50j

 
menopavza
"Ik zou Femisol aan alle vrouwen willen aanbevelen die last hebben van de menopauze. Ik was een van die vrouwen. Aan het eind van elke dag was ik zo moe en verdrietig, verward, constant uitgeblust, constant hoofdpijn... Ik wist dat ik zo niet door kon gaan, omdat het voor mijn man en ik niet gezond was. Ik ben een beetje bang voor hormoontherapie en ik besloot eerst iets natuurlijkers en eenvoudiger te proberen. Iemand heeft Femisol aanbevolen en nu gebruik ik het nu bijna twee maanden en ik voel me een stuk jonger. Alsof mijn leven weer van mij is en ik er weer van geniet. Sterk aanbevolen!" Marieke, 49j


menopavza
"Het werkt echt! Maar ik wil erop wijzen dat u het ongeveer een maand moet gebruiken om het verschil echt te voelen. Het doet geen wonderen, maar het maakt de dingen een stuk eenvoudiger en maakt het leven beter - hormonen hebben soms nog steeds de overhand, maar het is allemaal veel milder en veel minder frequent dan in het begin. Ik had elk uur 2-3 opvliegers. Ze verpestte mijn dag, omdat u niet beroepsmatig kunt werken en je goed voelen als je midden in de winter als een gek zweet. Ik heb nog steeds opvliegers, maar ze komen minder vaak en korter voor, dus ik heb weer controle over mijn hormonen en mijn leven." Maud, 53j


menopavza
"Eindelijk heb ik iets gevonden dat mijn opvliegers onder controle houdt en me niet laat aankomen!" Lisa, 49j


menopavza"Ik kon moeilijk accepteren dat ik in de menopauze zat, omdat ik me van binnen nog steeds een stuk jonger voel. Als directeur van een klein bedrijf en een oma van 3, heb ik veel energie en een goed humeur nodig om elke dag door te komen. Maar toen begonnen de hormonen in de weg te zitten, begon ik me zo alleen en verloren te voelen. Elke dag was raar. Bovendien zag ik diepere rimpels in mijn huid en mijn haar verloor zijn volume. Dus behalve dat ik me vreselijk voelde, was ik ook niet meer tevreden over mijn uiterlijk. Ik besloot er iets aan te doen en probeerde ik dus Femisol. En ik begon echt van binnen en van buiten te stralen... gewoon beter voelen gaf me de energie om dagelijkse uitdagingen en zorgen aan te kunnen. Zelfs mijn huid vertoonde verbeteringen." Anne, 49 j


menopavza
"Ik gebruik Femisol nu meer dan twee maanden en ik zie het verschil al, omdat ik minder opvliegers ervaar, vooral 's nachts, wanneer ik eindelijk kan slapen als een normaal persoon en niet in het zweet wakker word. Ik voel me ook geweldig en ik kom de dag gemakkelijker door. Ik weet dat ik nog een tijdje moet wachten om het verschil echt te voelen, maar tot nu toe ben ik onder de indruk." V.M., 47j


menopavza"Ik koop nu al zes maanden Femisol en ik ben gelukkig. Ik zeg niet dat ik geen symptomen meer heb, maar ze komen minder vaak voor. In mijn geval betekent dit dat ik beter slaap, minder verward ben en minder stemmingswisselingen ervaar. En dat is prima. De pillen zijn klein en smaakloos, dus kun je ze gemakkelijk doorslikken. Ik ben tevreden." Julia, 48j
 
 
simptomi menopavze
"Femisol heeft me op een bepaald moment mijn leven gered, toen ik de veranderingen om mij heen en in mij niet meer aankon. Gewoon door het elke dag in te nemen, had ik het gevoel dat ik iets goeds voor mezelf deed en voelde ik me alsof ik de controle over mijn lichaam en mijn leven terugnam. Zelfs anderen merkten dat ik me beter voelde. Ik raad het ook aan mijn vrienden aan, de menopauze mag niet iets vreselijks zijn, als we er iets aan kunnen doen." Sarah, 51
Femisol
1x Femisol (0% U bespaart)
29,96 €
2x Femisol (5% U bespaart)
56,92 €
3x Femisol (10% U bespaart)
80,89 €
6x Femisol (15% U bespaart)
152,80 €
Ik wil femisol bestellenShadow bottom
All rights reserved; 2012 - 2020
Production: MMstudio
close Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen.

Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.
(More information)

Accepteren, Cookies?
OK