Femisol® - Welzijn in de menopauze. Sluit u aan bij duizenden tevreden klanten.
Bestellen >
Icon FemisolFemisol

Zorg voor uw welzijn, zelfs tijdens de menopauze.Femisol® is een voedingssupplement dat een combinatie van vitaminen en mineralen waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan de regulatie van hormonale activiteit (vitamine B6), helpen bij het verminderen van vermoeidheid en moeheid (vitamine B6 en C), bijdragen aan normale psychologische functies (vitamine B6 en C), en zorgen voor het behoud van gezonde botten, haren, en huid (vitamine D en zink).


Femisol is de juiste keuze voor vrouwen die symptomen van de menopauze ervaren en die zich beter willen voelen. Voor uzelf zorgen is een volwassen beslissing die iedereen zou moeten nemen.


De belangrijkste voordelen van Femisol: 


Het draagt bij aan de regulering van hormonale activiteit in de menopauze;
Bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, en kruiden om symptomen van de menopauze te verlichten;
Beïnvloed de normale psychologische functies en het zenuwstelsel;
Heeft een invloed op het welzijn (minder vermoeid zijn en een sterker immuunsysteem);
Helpt botten, nagels, huid, en haar om gezond te blijven;
Bevat maca;
Verkrijgbaar zonder voorschrift;
Vormt een natuurlijk voedingssupplement;
Gemaakt in Duitsland in overeenstemming met de GMP standaarden,


De juiste keuze om u goed te voelen in de menopauze.


Femisol bevat enkel natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het supplement wordt in Duitsland gemaakt in overeenstemming met hoge kwaliteitstandaarden (ISO 9001: 2008, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024). Daarnaast wordt het steeds gecontroleerd door een interne en externe audit.Wat is de menopauze?


Het is een natuurlijk proces voor elke vrouw en vindt plaats wanneer ze een bepaalde leeftijd bereikt. Hoewel dit een natuurlijk proces is wat elke vrouw meemaakt, ervaart iedereen het op een eigen manier. 

De menopauze is een natuurlijk proces in het lichaam van een vrouw dat ergens rond de leeftijd van 45 begint met de perimenopauze. Het piekt rond de leeftijd van 51 met de menopauze. Het eindigt ergens in de 60 met postmenopauze.


De hormonale balans is belangrijk omdat het zorgt dat u zich beter voelt. 


Het is een periode wanneer de afname van oestrgene hormonen in het lichaam een vermindering van sekshormonen veroorzaakt. Als resultaat voeren de eierstokken hun functie niet meer uit, dat wil zeggen dat ze geen eitjes meer produceren en de vrouw bijgevolg in de menopauze terechtkomt. Het is de afname in hormonen die verantwoordelijk is voor alle veranderingen in stemmingen, gevoelens, en fysieke uiterlijk.  

De menopauze is een fysiologisch proces, en vormt dus zeker geen ziekte. Het kan een periode zijn voor nieuwe start en welzijn.  Als u Femisol kiest, kiest u ook voor: 


een betere levenskwaliteit in de menopauze;
meer energie en een betere stemming;
een gezondere huid, haren, en botten;
een kwalitatief natuurlijk voedingssupplement.


Gebieden waar Femisol bewezen effectief is:


Regulering van hormonale activiteit (vitamine B6). 
De hormonale balans is erg belangrijk voor het welzijn en vitamine B6 helpt hormonen om op een natuurlijke manier zichzelf te reguleren. 


Het algehele welzijn en de normale fysiologische functies (vitaminen B6 en C). 
Een sleutelrol is weggelegd door vitamine B6 en vitamine C. Ze dragen namelijk bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid, alsook aan de normale functie van het immuun en psychologische systeem. In een periode van veranderingen is het dan ook erg belangrijk om psychologische gezondheid te behouden.  


Het houdt onze botten, nagels, huid, en het haar gezond (vitaminen D3, C en zink). 
Een daling in hormonen heeft ook een invloed op het uiterlijk. Onze huid wordt gewoonlijk droger; rimpels worden duidelijker en het haar wordt dunner en zwakker. De daling in oestrogeen is ook te zien in botdichtheidsverlies na de leeftijd van 50 jaar. Als resultaat ervaren vrouwen de tekenen van osteoporose, wat leidt tot rugpijn, een slechte houding, en meer gebroken botten.

Femisol bevat ook traditionele kruiden (zoals maca, rode klaver, en ginseng), die een lange geschiedenis hebben van het verminderen van symptomen van de menopauze.


De meest voorkomende symptomen van de menopauze omvatten de volgende:


Het begin van opvliegers en/of nachtelijk zweten; 
Zich niet goed voelen (vermoeidheid, slapeloosheid, uitputting, geïrriteerdheid, en stemmingswisselingen);
Vergeetachtigheid en problemen met de concentratie; 
Vaginale droogheid, een lager libido, pijn tijdens de geslachtsgemeenschap, en vaker vaginale infecties; 
Urine-incontinentie of vocht verlies; vaker plassen en meer urineweginfecties; 
Depressie, hoofdpijn, en snelle stemmingswisselingen;
Gewichtstoename;
Verouderd uiterlijk in huid en haar (broze nagels, diepe rimpels, doffe huid, en dun haar).


De menopauze is een periode van verandering.


Voor de meeste vrouwen is de menopauze een periode van veel veranderingen, een periode waar hormonen met de emoties spelen. Vrouwen voelen zich vaak verloren, melancholiek, niet begrepen, ze hebben problemen met het geheugen en de concentratie, stemmingswisselingen, opvliegers, urine-incontinentie, alsook veranderingen in het fysieke uiterlijk. 

Het voedingssupplement Femisol zorgt ervoor dat je je ook van buiten mooi voelt, omdat het vitamine C bevat (wat een effect heeft op de collageenvorming, wat belangrijk is voor het behoud van gezonde bloedvaten, botten, haar en nagels) en zink, dat een effect op het behoud van gezonde botten, huid, haar en nagels.


 Hoe kunnen we onszelf helpen tijdens deze menopauze? 


Allereerst moet u gebruikmaken van eenvoudige en gezonde manieren om uzelf te helpen. Dit omvat een gezond dieet, regelmatig bewegen, voldoende rust en slaap, veel water, en naar uzelf luisteren. Voor uzelf zorgen is een volwassen beslissing die eenieder kan nemen.

Soms is dit echter niet genoeg en zijn de symptomen zelfs zo intens dat ze ons leven serieus beïnvloeden. Dit kan bijvoorbeeld een slapeloosheid inhouden, die gedurende een lange tijd aanhoudt, alsook nachtelijk zweten, regelmatige opvliegers, snelle stemmingswisselingen enz. In deze gevallen kunnen we kiezen voor de hormoonvervangende therapie, wat door uw gynaecoloog voorgeschreven kan worden na een uitgebreid onderzoek. 


Natuurlijke behandeling


Het meest onderzochte betreft de fyto-oestrogenen, wat natuurlijke substanties in chemische structuur zijn die overeenkomen met de vrouwelijke sekshormonen. Ze bootsen de acties van endogene oestrogenen na en zijn veilig in het gebruik. Ze hebben een zwakker effect dan het natuurlijke oestrogeen, breken sneller af, en worden niet in de weefsels opgeslagen. Een belangrijke bron van fyto-oestrogenen is de rode klaver (Trifolium pratense), wat ook een van de belangrijkste ingrediënten is van Femisol. 


Overzicht van vitaminen en mineralen en hun functies volgens EFSA:


menopavzaVitamine B6 draagt bij aan een normale fysiologische activiteit, het verminderen van vermoeidheid en moeheid, draagt bij aan de regulering van hormonale activiteit, en verbetert het functioneren van het immuunsysteem.  

menopavza
Vitamine D3
draagt bij aan gezonde botten, tanden, en spieren, en draagt bij aan het functioneren van het immuunsysteem.menopavza
Vitamine C draagt bij aan het functioneren van het zenuwstelsel, alsook de normale psychologische functies, vermindering van vermoeidheid en moeheid, en speelt een belangrijke rol in de vorming van collageen voor de normale functie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, en tanden. Het beschermt cellen ook tegen oxidatieve stress.  

femisol
Zink
draagt bij aan gezonde botten, haar, nagels, huid, en gezichtsvermogen en helpt cellen ook door ze te beschermen tegen oxidatieve stress. 


menopavzaKoper draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem en beschermt cellen tegen oxidatieve stress.Inhoud van dagelijkse dosis% RI*
Rode klaver extract/500 mg/
Isoflavon40 mg/
Maca wortel extract400 mg/
Ginseng extract100 mg/
Vitamine C100 mg125 %
Zink10 mg100 %
Koper1,25 mg125 %
Vitamine B61,2 mg86 %
Vitamine D310 mcg200 %
% RI* = Referentie-Inname
/ = geen gegevens over RI

Andere ingrediënten: Microkristallijne cellulose (E460), Magnesium stearaat (plantextract) E570


Dagelijkse dosis: 2 capsules
Aantal dagelijkse doses in de verpakking: 30Rode klaver (Trifolium pretense)simptomi menopavze


Rode klaver is rijk aan isoflavonen en is reeds gedurende lange tijd bekend als het meest voorkomende kruid voor het op natuurlijke wijze verlichten van menopauzeklachten. 

Isoflavonen van rode klaver werken in het lichaam op dezelfde manier als het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen. Het natuurlijke oestrogeengehalte bij vrouwen daalt tijdens de menopauze en isoflavonen helpen deze verandering te verlichten. De hormonale balans is erg belangrijk om u goed te voelen. De basiscomponenten van het voedingssupplement Femisol betreffen isoflavonen van rode klaver en vitamine B6. Deze dragen beiden bij aan de regulering van de hormonale activiteit.

Onderzoek heeft aangetoond dat rode klaver voor de meeste mensen veilig is en relatief snel werkt omdat het reeds binnen enkele weken na gebruik de symptomen van de menopauze kan verlichte, alsook een positieve invloed heeft op de gezondheid van de hoofdhuid, haar, huid, libido, stemming, slaap, en energie. Voor optimale resultaten raden wij u aan het voedingssupplement Femisol minimaal gedurende 3 maanden te gebruiken.


 

Maca (Maca wortel extract)menopavza


Maca is een medicinale plant die helpt bij het oplossen van veel gezondheidsproblemen van de moderne mens. 

Maca draagt bij aan de evenwichtige hormonale activiteit en heeft de volgende positieve effecten: het verhoogt het libido, verhoogt de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen, reguleert de menstruatiecyclus en PMS-symptomen, en krikt de levenskracht op.


 

Ginseng (Panax Ginseng)menopavza


Ginseng wordt reeds eeuwenlang in Azië en Noord-Amerika gebruikt. Veel mensen gebruiken het om cognitieve functies, concentratie, geheugen, en fysiek uithoudingsvermogen te verbeteren. Het wordt daarnaast ook gebruikt om depressie, angst, en chronische vermoeidheid te bestrijden. Het is algemeen geweten dat ginseng het immuunsysteem versterkt.


Meer over de onderzoeken

Hoe te gebruikene:


Neem tweemaal per dag één capsule met 2 dl water, steeds ná de maaltijd. Geschikt voor vegetariërs. Alleen voor oraal gebruik. Voor optimale resultaten raden wij u aan het voedingssupplement Femisol minimaal gedurende 3 maanden te gebruiken.

De hoeveelheid van 60 capsules is voldoende voor 30 dagen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid of dosering mag niet overschreden worden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gebalanceerde en gevarieerde voeding. Hou dit product uit de buurt van kinderen. Bescherm tegen vocht en licht en houd de temperatuur op 25 ° C. Het serienummer en de houdbaarheidsdatum staan vermeld op de verpakking.
menopavza"Mijn man kocht de pillen voor mij en toen realiseerde ik me dat ik thuis echt verschrikkelijk ben. Nu gebruik ik ze reeds zes maanden en ik voel me werkelijk beter, het meest opvallende verschil zit in opvliegers die vrijwel niet meer voorkomen, ik slaap veel beter en voel me beter, omdat ik veel minder stemmingswisselingen en migraine ervaar. Ik heb ook een verandering in mijn huid opgemerkt, het lijkt erop dat het wat van zijn glans terug heeft gekregen. Soms moeten we toegeven dat we hulp nodig hebben, omdat hormonen ons echt de parten kunnen spelen. Ik vind het leuk dat het natuurlijke hormonen bevat en ik maak me geen zorgen dat ik mijn gezondheid op enigerlei wijze in gevaar breng." T.V., 50j

menopavza
"Geweldig product, het helpt me ech." Martine, 52jmenopavza
"Opvliegers verminderen en voel me echt wel beter als ik deze inneem." Anita


 
menopavza
"Ik zou Femisol aan alle vrouwen willen aanbevelen die last hebben van de menopauze. Ik was een van die vrouwen. Aan het eind van elke dag was ik zo moe en verdrietig, verward, constant uitgeblust, constant hoofdpijn... Ik wist dat ik zo niet door kon gaan, omdat het voor mijn man en ik niet gezond was. Ik ben een beetje bang voor hormoontherapie en ik besloot eerst iets natuurlijkers en eenvoudiger te proberen. Iemand heeft Femisol aanbevolen en nu gebruik ik het bijna twee maanden en voel ik me een stuk jonger. Alsof mijn leven weer van mij is en ik er weer van genieten kan. Sterk aanbevolen!" Marieke, 49j


menopavza
"Prachtig product! Ik gebruik het nu een maand en ik ben nu veel rustiger, ik word niet meer zo snel boos van elk klein ding. Daarnaast slaap ik beter en word ik uitgerust wakker." Lara


menopavza
"Bij menopauze doeltreffend, voor behoud van de lijn." Agnes, 54jmenopavza"Ik hou echt van het product. Opvliegers gedurende de dag zijn aanzienlijk verminderd. Ik voel me echt beter en sterker. Bedankt voor de hulp. " Mila, 49 j


menopavza
"Ik gebruik dit product reeds geruime tijd en ben er tevreden over." Ritamenopavza
"Het werkt echt! Maar ik wil erop wijzen dat u het ongeveer een maand moet gebruiken om het verschil echt te voelen. Het doet geen wonderen, maar het maakt de dingen een stuk eenvoudiger en maakt het leven beter - hormonen hebben soms nog steeds de overhand, maar het is allemaal veel milder en veel minder frequent dan in het begin. Ik had elk uur 2-3 opvliegers. Ze verpestten mijn dag, omdat u niet beroepsmatig kunt werken en je goed voelen als je midden in de winter als een gek zweet. Ik heb nog steeds opvliegers, maar ze komen minder vaak en korter voor, dus ik heb weer controle over mijn hormonen en mijn leven." Maud, 53j


menopavza
"Eindelijk heb ik iets gevonden dat mijn opvliegers onder controle houdt en me niet laat aankomen!" Lisa, 49j


menopavza"Ik kon moeilijk accepteren dat ik in de menopauze zat, omdat ik me vanbinnen nog steeds een stuk jonger voel. Als directeur van een klein bedrijf en oma van 3, heb ik veel energie en een goed humeur nodig om elke dag door te komen. Maar toen begonnen de hormonen in de weg te zitten en begon ik me zo alleen en verloren te voelen. Elke dag was raar. Bovendien zag ik diepere rimpels in mijn huid en mijn haar verloor zijn volume. Dus behalve dat ik me vreselijk voelde, was ik ook niet meer tevreden over mijn uiterlijk. Ik besloot er iets aan te doen en probeerde dus Femisol. En ik begon echt van binnen en van buiten te stralen... gewoon beter voelen gaf me de energie om dagelijkse uitdagingen en zorgen aan te kunnen. Zelfs mijn huid vertoonde verbeteringen." Anne, 49 j

menopavza
"Ik gebruik Femisol nu meer dan twee maanden en ik zie het verschil al, omdat ik minder opvliegers ervaar, vooral 's nachts, wanneer ik eindelijk kan slapen als een normaal persoon en niet in het zweet wakker word. Ik voel me ook geweldig en ik kom de dag gemakkelijker door. Ik weet dat ik nog een tijdje moet wachten om het verschil echt te voelen, maar tot nu toe ben ik onder de indruk."V.M., 47 j

menopavza
"Ik koop nu al zes maanden Femisol en ik ben gelukkig. Ik zeg niet dat ik geen symptomen meer heb, maar ze komen minder vaak voor. In mijn geval betekent dit dat ik beter slaap, minder verward ben, en minder stemmingswisselingen ervaar. En dat is prima. De pillen zijn klein en smaakloos, dus kun je ze gemakkelijk doorslikken. Ik ben tevreden." Julia, 48j

 
simptomi menopavze
"Femisol heeft op een bepaald moment mijn leven gered, toen ik de veranderingen om mij heen en in mij niet meer aankon. Gewoon door het elke dag in te nemen, had ik het gevoel dat ik iets goeds voor mezelf deed en voelde ik me alsof ik de controle over mijn lichaam en mijn leven terugnam. Zelfs anderen merkten dat ik me beter voelde. Ik raad het ook aan mijn vrienden aan, de menopauze mag niet iets vreselijks zijn, als we er iets aan kunnen doen." Sarah, 51 
 

Femisol
1x Femisol (6% U bespaart)
29,95 €
2x Femisol (11% U bespaart)
56,95 €
3x Femisol (17% U bespaart)
79,95 €
6x Femisol (22% U bespaart)
149,95 €
Ik wil femisol bestellenShadow bottom
All rights reserved; 2012 - 2024
Production: MMstudio
close Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen.

Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.
(More information)

Accepteren, Cookies?
OK